Genel Başkan Yardımcısı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor


Çarşamba, 19 Haziran 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Üsküdar’daydı.

23 Haziran seçimlerine çok az bir süre kala hız kesmeden çalışmalarını sürdüren Genel Başkan Yardımcısı ve ekibi ziyaretlerini Üsküdar'da sürdürdü. Güne, Site Telekom'u ziyaret ederek başlayan ekip, Binali Yıldırım sayesinde İstanbul’daki binlerce gencin iş imkânına kavuşacağını müjdeledi. Gençlerin kendilerini desteklemesinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Kaya, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Çağrı Merkezi’ni de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada vatandaşlarla sohbet eden Kaya, AK Parti İBB Adayı olan Binali Yıldırım için destek istedik.

Kaya ve ekibinin bir sonraki adresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki toplu açılış töreni oldu. Kaya buraya yapılan yatırımların 1 milyar 188 milyon lirayı bulduğunu dile getirdi. Daha sonra hep birlikte Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için Fatih Camii'nde kılınan gıyabi cenaze namazına geçildi.

Kaya, programına Fatih ziyareti ile devam etti. Bu ziyareti esnasında Kaya’ya Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekçi de eşlik etti. Vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinleyen Kaya ve ekibi, Cerrahpaşa Mahallesi sakinleriyle de bir araya geldi. 

Haber Fotoğrafları