Genel Başkan Yardımcısı Sancaktepe'de


Çarşamba, 19 Haziran 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’un Sancaktepe İlçesi’ne gitti.

23 Haziran’a çok az bir süre kala Genel Başkan Yardımcısı Kaya ve ekibi de hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Bu kez güne, Sancaktepe İlçesi’nde başlayan ekip, ilk olarak İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinde çalışanlarla görüştü.

Sancaktepe Akpınar Mahallesi'nde Sevim Uçar ve Kemal Türkler Mahallesi'nde, Esmer Hanım’ın evine misafir olan Kaya, “Binali Yıldırım Başkanımızın projeleri ve samimiyeti her geçen gün daha iyi anlaşılıyor. Kadınlar, kendilerinin ve evlatlarının geleceği için doğru kararı verecekler inşallah. Nezaket ve misafirperverliği için şükranlarımı sunuyorum” sözleriyle duygularını dile getirdi. Kaya ve Ekibi İBB AK Parti Adayı Binali Yıldırım’ın hemşehrisi Erzincanlı Kılıç ailesini de ziyaret etti. Kaya, burada gördüğü misafirperverlik ve Yıldırım’a verilen destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Binali Yıldırım’ın başkan olmasıyla İstanbul’u çok güzel günlerin beklediğini dile getirdi.

Sancaktepe’de Ihlamur Koşu Parkı'nda vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet eden Kaya, Samandıra pazarını da ziyaret etti ve pazarcı esnafının dertlerini dinledi.

Haber Fotoğrafları