Genel Başkan Yardımcısı Kaya Sancaktepe’de


Cuma, 29 Mart 2019 00:00
a-A+

Seçime çok az bir süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Sancaktepe’deydi.

İlk olarak Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vatandaşlarla buluşan Kaya, hastanedeki hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne de giden Kaya ve beraberindekiler, öğrencilerle keyifli dakikalar geçirdi. Başkan Kaya, “28 Şubat'ta yaşadıklarımızın yaşanmaması, kardeşçe, güçlü, huzurlu bir ülkede yaşamak için çalışıyoruz. Onları çok seviyorum, onlar için ne yapsak az” şeklinde konuştu.

İl Kadın Kolları yönetimiyle, Sancaktepeli vatandaşları ve esnafı ziyaret eden Kaya, İlçe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü ile Sancaktepe’nin geleceğe taşınacağını belirtti. İlçe’de faaliyet gösteren Oylum Grup firmasını da ziyaret eden Kaya, Türkiye'nin Ar-Ge, teknoloji ve yerli üretim anlamında geldiği noktayı görmenin mutluluğunu yaşadık. İnşallah bizlere inanan vatandaşlarımızın destekleriyle 31 Mart’tan sonra da tüm ülkede olduğu gibi Sancaktepe’de de gönül belediyeciliğinin etkisini göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Kaya ve ekibi, Sancaktepe ziyaretini Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrenim gören Melike'nin doğum gününü kutlayarak noktaladı.

Haber Fotoğrafları