“Yek Milet, Yek Al, Yek Welat, Yek Dewlet”


Salı, 26 Mart 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul’un Küçükçekmece İlçesi’nde halkla buluştu.

Genel Başkan Yardımcısı Kaya ve ekibi güne teşkilat mensupları ile buluşarak başladı. Hep birlikte İSMEK Yeşilova Hayat Boyu Öğrenme Merkezi’ne giden ekip, kursiyerleri ziyaret etti. Başkan Kaya burada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz ile böyle kurumların sayılarının artacağı ve daha yeni sosyal projelere imza atılacağı mesajını verdi.

Başkan Kaya ve ekibi ev ziyaretlerinde de bulundu. İnönü Mahallesi'nde Şadiye Turgut’un evinde ilçedeki kadınlarla buluşan Kaya, aynı mahallede vefat eden Mersinli Amin Döş Hanım'ın da ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Kanarya Mahallesi'nde ise Bitlisli vatandaşlarla buluşan Kaya, burada önemli mesajlar verdi. Hem Türkçe hem de Kürtçe olarak “Tek millet, tek devlet” mesajı veren Kaya, Bitlislilerle Kürtçe konuştu ekledi: “Doğu ve Güneydoğulu hemşerilerimizle, huzura, kardeşliğe, güçlü ve büyük Türkiye'ye yürümeye devam edeceğiz. İstismar siyaseti yapan, terör seviciliğinden medet umanlar kaybedecek, ülkesini gönülden sevenler kazanacak.”

Çankırılı Meryem Esen’in evine de konuk olan Kaya, Kemal Yandım’ın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a okuduğu şiirlere hayran kaldı. İlçedeki çocuk evlerini de ziyaret eden Kaya, “Onları böyle sağlıklı ve mutlu görmek bütün yorgunluklara bedel” dedi.

Başkan Kaya günün son programında Bağcılar'da Malatyalı vatandaşlarla buluştu. Kaya, vatandaşlarımıza davalarında ve ulusal duruşlarında verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Yolumuz kardeşlik, refah. Yorulmadan yürüyeceğiz” mesajı verdi.

Haber Fotoğrafları