Genel Başkan Yardımcısı Kaya Partisinin Fatih İlçe Kongresine Katıldı


Çarşamba, 25 Kasım 2020 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya partisinin Fatih İlçe Kongresi’nde konuştu.

İktidara geldiklerinden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti'nin adanmışlık duygusu ve dava şuuruyla kurulan bir parti olduğunu anlattı. Bugün Amerikan ve Avrupa'da birçok ülkedeki seçim kampanyalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin geçtiğini aktaran Kaya, "Cumhurbaşkanımıza karşıtlık üzerinden meydan okuyarak kampanyalar yürütüyorlar. Bu, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki Türkiye'nin geldiği gücü gösteriyor" dedi.

25 yıl boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde İstanbul'a hizmet ettiklerini belirten Kaya, "CHP zihniyeti İstanbul'u kazandı, ne yaptı? AK Parti döneminde basılmış ilmi ve akademik eserlerin künyelerini giyotinle adeta yok etti. İşte CHP zihniyetinin ilme, akademik çalışmaya, fikir ve düşünce özgürlüğüne verdiği değer budur. İnşallah güçlü bir şekilde çalışarak İstanbul'u yeniden ak parti hizmetleriyle baştanbaşa donatacağız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajının gösterildiği kongrede, divan heyeti belirlendikten sonra raporlar okunarak delegelerin oylamasına sunuldu. Raporların kabul edilmesinin ardından, AK Parti Fatih İlçe Başkanı'nı belirlemek için seçime gidildi. Oylama sonucunda Orhan Narin tekrar ilçe başkanlığına seçildi.