İstanbul Milletvekili Dr.Sayan: Yan Yana ve Omuz Omuza Bu Zor Günleri Birlikte Aşacağız


Cumartesi, 11 Mart 2023 00:00
a-A+

İstanbul Milletvekili Dr.Fatma Betül Sayan Kaya, depremden etkilenen ve tedavileri için İstanbul’da bulunan vatandaşları ziyaret etti. Deprem bölgesinden gelen vatandaşlarla yakından ilgilenen Sayan, sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı.
Ok Meydanı Prof.Dr.Cemil Taşçıoğlu Hastanesi’nde tedavileri devam eden depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Dr.Sayan, “Bugünleri birbirimize sarılarak, birbirimizi gözeterek atlatacağız.” sözleriyle deprem sonrası oluşan birlik ve beraberlik ruhu sayesinde yaşanılan zorlu sürecin üstesinden gelineceğini ifade etti.
Sayan, 15 Temmuz Şehidi Mehmet Ali Kılıç’ın annesi Gül Zerin Kılıç’ı da hastanede ziyaret etti. Şehit annesinin durumuyla yakından ilgilenen Sayan, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirterek; “Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadesinde bulundu.
Kahramanmaraş ve Gaziantep’teki depremlerden etkilenerek İstanbul’a gelen Mualla Özden, Zemzem Çakmak ve aileleriyle bir araya gelen Sayan, depremzede vatandaşların ihtiyaçları hakkında bilgi aldı ve depremde hayatlarını kaybeden yakınları için başsağlığı dileğinde bulundu. Deprem sonrası yaşanan birliktelik ruhunun artarak devam edeceğini dile getiren Sayan, “Yan yana ve omuz omuzayız, bu zor günleri birlikte aşacağız.” açıklamasında bulundu.