Genel Başkan Yardımcısı Vatandaşlarla Bayramlaştı


Pazartesi, 19 Ağustos 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, bayram boyunca vatandaşlarla bir aradaydı.

Teşkilat mensuplarıyla birlikte bayram boyunca ziyaretlerini sürdüren Kaya, 15 Temmuz gazileri Ayla ve Ahmet Yasin Kasarcı ile bir araya geldi. “Rabbim, kahraman gazilerimizden ve ailelerinden razı olsun” diyen Kaya, şehit Cemal Demir'in ailesini de ziyaret etti. Kaya, “Allah, huzur ve güven içinde yaşadığımız bu güzel ülke için mücadele veren Aziz Şehitlerimizden ve Kahraman Gazilerimizden razı olsun. Her zaman olduğu gibi; şehit ailelerimizi bu bayramda da yalnız bırakmayacağız. Gölgesinde gururla yaşadığımız bayrak için can verenler, asla unutulmaz” ifadelerini kullandı.

Kaya doğup büyüdüğü semt olan Fatih'e gitmeyi de ihmal etmedi. Eski günlerini yad eden Başkan Yardımcısı Kaya, burada vatandaşla bayramlaştı. Kaya ve ekibi bayram ziyaretleri kapsamında yaşlılarla ve çocuklarla da bir araya geldi. “Bizim için bir bayram geleneği; Darülaceze'de kıymetli büyüklerimizin elini öpmek” ifadelerini kullanan Kaya, “Rabbim onlara sağlık sıhhat versin, tebessüm ve mutluluklarını görmek bayram demek. Bayram; hatırlanmak, hürmet etmektir” şeklinde konuştu. Bahçelievler Huzurevi sakinlerini de ziyaret eden Kaya, Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi'nde de çocuklarla bir araya geldi.

Genel Başkan Yardımcısı Kaya ve ekibine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da eşlik etti. Birlikte teşkilat mensupları ile bayramlaşıldı, 15 Temmuz’da canını feda eden şehitlerin evleri ziyaret edildi. “AK Parti, daima birbirini destekleyen, bütün güzellikleri paylaşan bir ailedir” vurgusu yapan Kaya, “Bayramlar, gönüllerin birbirine yaklaştığı kardeşlik günleri. AK Parti Bayrampaşa teşkilatımızla bayramlaştık, ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı paylaştık. Bayramın bereket ve sevincini teşkilatımızla paylaşmaya devam ediyoruz. AK Parti ve Türkiye için emek veren, gönülden çalışan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Ağız tadıyla, huzur ve birlik içinde nice bayramlar görelim inşallah” açıklamalarında bulundu.

Haber Fotoğrafları