Genel Başkan Yardımcısı Seçim Turunda


Cuma, 21 Haziran 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, seçimin bitmesine az bir süre kala çalışmalarına devam ediyor.

23 Haziran seçimlerine çok az bir süre kala Genel Başkan Yardımcısı Kaya ve ekibi hız kesmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Güne Bahçelievler’de başlayan ekip, burada Vanlı vatandaşlarla buluştu ve Binali Yıldırım için destek istedi. Öğle yemeğinde de Kuyumcukent'te çalışanlarla bir araya geldiler.

Kaya ve ekibinin bir sonraki adresi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Bahçelievler toplu Toplu Açılış Töreni oldu. Kaya, “İstanbul'a hep birlikte sahip çıkacağız, bugüne kadar yaptıklarımızın daha güzelini yapacağız” dedi.

Başkan Kaya ve ekibi Gaziosmanpaşa’ya da gitti. Burada esnafa güzel dileklerini ilettiler, “Durmak yok, yola devam” mesajı verdi. Gençlerin ve kadınların Binali Yıldırım’ın projelerini yakından takip etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaya, “İnşallah, onların desteğiyle her şey daha güzel olacak” temennisinde bulundu.

Haber Fotoğrafları