Genel Başkan Yardımcısı Kaya Halkla Buluştu


Perşembe, 9 Ocak 2020 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul’un çeşitli ilçelerinde halkla bir araya geldi.

Kaya ilk olarak, Bahçeşehir Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu Siyaset Okulu programında gençlerle buluştu. Gençlerin fikirlerini almanın önemli olduğuna dikkat çeken Kaya, “Bir kez daha gördüm ki; ülkemizin geleceği aydınlık. Pırıl pırıl gençlerimiz var. Onlar için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yardımcısı Kaya’nın bir sonraki adresi Gaziosmanpaşa Belediyesi oldu. İlçe belediyesi tarafından yeni açılan Millet Kıraathanesi ve Farika Kitaplı Kahve’sini ziyaret eden Kaya, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizle sohbet edip, keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Yoğun geçen sınav döneminde her birine başarılar diliyorum” temennisinde bulundu. Ev ziyaretleri de yapan Kaya, AK Parti İBB Meclis Üyesi Seçkin Turan, Silahtarağa Muhtarı Ramazan Akgün ve Alibeyköy Muhtarı Firdevs Kuş’a taziye ziyaretleri yaptı.

Kastamonulu Gürçay Ailesi’nin yenidoğan bebekleri Ayşe’yi de görmeye giden Kaya, Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ile Ayşegül ve Birol çiftinin nişan törenlerine katıldı. 

Haber Fotoğrafları