Başkan Kaya Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor


Perşembe, 7 Şubat 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’da bir dizi ziyarette bulundu.

İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Milletvekilleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan Kaya, seçime az bir süre kala çalışmaları titizlikle gözden geçirdi.

İstanbul’a verdikleri önemi vurgulayan Kaya, “Yıllardır kendisine değer katan Gönül Belediyeciliği ile güzelleşmeye devam edecek İstanbul. Bütün çabamız bunun için” dedi.

Başkan Kaya daha sonra TBMM Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İl Başkanı Bayram Şenocak ve kadın milletvekilleri birlikte, AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan'ı ziyaret etti. AK Parti İstanbul Tanıtım ve Medya Başkanı Sevgi Yiğit ile de buluşan Kaya, “Yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah hayırlı, güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Başkan Kaya, AK Parti İstanbul Seçim İşleri Başkanlığı görevine atanan Mehmet Kırmızı ve AK Parti İstanbul Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Sevim Sayim Madak’ı makamlarında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Kaya’nın bir sonraki adresi görevine yeni atanan AK Parti İstanbul Sosyal Politikalar Başkanı Gülten Durdu oldu. Kaya, “İnşallah hep birlikte önemli işlere imza atıp milletimize en güzel şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

Başkan Kaya, AK Parti İstanbul Teşkilat ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Salih Çağdaş ve AK Parti İstanbul Sekreterya Başkanı Nilüfer Arısoy'u da ziyaret edip hayırlı olsun dileklerini iletmeyi ihmal etmedi.

Başkan Kaya Sultangazi’de

Kaya’nın daha sonraki durağı Sultangazi oldu. AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Dursun ile Nevşehirli vatandaşlarla buluştu. “Sultangazi için ne yaptıysak vatandaşlarımızla birlikte yaptık, bundan sonra da el ele, gönül gönüle yürüyeceğiz diyen Kaya buradaki ziyaretini de Büyük Tatlı Kasabası Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği'nde üniversite öğrencileri ile buluşmasının ardından noktaladı. Kaya gençlere, “Gençlerimizin bugünlerini güzelleştirmek, mutlu yarınlarını inşa etmek için çalışıyoruz” mesajını verdi. 

Haber Fotoğrafları