Başkan Kaya Sancaktepe'de


Perşembe, 7 Şubat 2019 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, yerel seçim çalışmaları kapsamında Sancaktepede’ydi.

Başkan Kaya seçim çalışmalarına Sancaktepe’de devam etti. Kaya, ilk olarak Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü ile Sancaktepe Kars, Ardahan, Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Daha sonra Sancaktepe esnafı ile buluşan Kaya, “Destek ve ilgileri için şükranlarımı sunuyorum. Esnafımızın hayırlı işleri olması temennisinde bulunuyorum” dedi. Burada vatandaşlarla da sohbet eden Kaya, “Onların gösterdiği sevgi, güzel çay ve muhabbetle içimiz iyice ısındı” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.  

AK Parti’nin Başkan adayı Şeyma Döğücü ile ilçede çok güzel çalışmalar yapacağını vurgulayan Kaya, “Sancaktepe daha da güzelleşecek, gönüller daha da hoş olacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Kaya’nın bir sonraki adresi Sancaktepe İlçe Başkanlığı oldu. Burada Başkan Adil Kandemir’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaya buradan “Teşkilatımız, Sancaktepe'deki Gönül Belediyeciliğinin devamı için inançla çalışıyor, inşallah yine başaracağız” mesajını verdi.

Haber Fotoğrafları