Başkan Kaya Kocaeli Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı'na Katıldı


Pazartesi, 14 Ocak 2019 00:00
a-A+


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, "2002'de iktidara geldiğimize yoksulluk sınırı olan 4,3 doların altında yaşayan vatandaşımızın oranı yüzde 30'du. İktidara geldiğimizde insanı merkeze alan politikalarla bu yüzde 30'u yüzde 1,5 yaptık. İnşallah ileriki dönemde bunu sıfırlayacağız." dedi.

Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen  AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.  

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1994 yılında İstanbul'da Belediye Başkanı seçilmesiyle Türkiye'nin ve dünyanın kaderinin değiştiğini söyledi. 

Kaya, 31 Mart'taki seçimlerin ülkenin kaderi için çok önemli olduğunu dile getirerek, "Yeni sistemin ilk seçimlerini yaşayacağız. Biz davamıza olan inancımızla çalınmadık kapı, sıkılmadık el ve girilmedik gönül bırakmayacağız. Tüm gönülleri kazanmak için adeta büyük bir seferberlik içerisinde çalışacağız." diye konuştu.

Kocaeli'de AK Parti'nin 250 bin üyesi olduğuna ve bunun kent nüfusunun yüzde 20'sine tekabül ettiğine dikkati çeken Kaya, "Biz inşallah Kocaeli'de 31 Mart'ta bir destan yazacağız." dedi. 

Kaya, "2002'de iktidara geldiğimize yoksulluk sınırı olan 4,3 doların altında yaşayan vatandaşımızın oranı yüzde 30'du. İktidara geldiğimizde insanı merkeze alan politikalarla bu yüzde 30'u yüzde 1,5 yaptık. İnşallah ileriki dönemde bunu sıfırlayacağız. Biz 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.' diyerek milletimize hizmetkar olmak için AK Partililer olarak gece gündüz çalışmaya hazırız." şeklinde konuştu.

Kaya, adayların Kocaeli'ye ve Türkiye'ye olmasını temenni etti.