Genel Başkan Yardımcısı Kaya Fatih'te


Pazartesi, 12 Kasım 2018 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Fatih'te bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu.

Fatih’te AK Parti'nin 3 Kademe Yürütme Kurulu, Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanlarıyla görüşerek fikir alışverişinde bulunan Kaya, “AK Parti'nin Fatih'teki başarı çizgisini daha da yukarı taşıyacağız.” dedi.

Fatih ilçesindeki yoğun programına Seyitömer Mahallesi'nde Sergit ailesi ve yeni doğmuş bebekleri Hamza’yı ziyaret ederek devam eden Başkan Kaya, Vodina Caddesi’nde esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla hasbihal etti.

Daha sonra İskenderpaşa Mahallesi'nde Osmanlı döneminden kalma Vezir Çeşmesi’nin restorasyon sonrası açlışını gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcısı Kaya, “Bu kıymetli eseri ihya eden İstanbul Milletvekilimiz Sn. Ahmet Hamdi Çamlı'nın babası Ahmet Zeki Çamlı'yı rahmetle anıyor, emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Kaya Fatih Belediyesi'ni ziyaretinin ardından 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında 16 yaşında gazi olan Adviye Gül İsmailoğlu ve ailesi ile Şehit İbrahim Yılmaz’ın ailesini ziyaret etti.

Haber Fotoğrafları