Genel Başkan Yardımcısı Kaya Nevşehir’de


Cuma, 15 Şubat 2019 00:00
a-A+

Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, seçim çalışmaları kapsamında bir kez daha Nevşehir’e gitti.

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları için Türkiye’yi karış karış gezen Başkan Kaya, Nevşehir Kozaklı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde teşkilat mensuplarıyla buluştu. Burada yürütülen çalışmaları değerlendiren Kaya, “Teşkilatımız, Nevşehir'i, Türkiye'yi geleceğe götürmek için hazır. AK Parti’nin ‘Gönül Belediyeciliği’ zihniyeti eminim ki tüm Türkiye’yi olduğu gibi Nevşehir’i de saracak” açıklamalarında bulundu.

“Kaplıcalar Diyarı” olarak bilinen Kozaklı ’da vatandaşlarla bir araya gelen Kaya, Hacıbektaş-ı Veli türbesini ziyaret etmeyi de unutmadı.  Burada dualar eden,  milletimizin birlik ve huzur içinde yaşaması temennisinde bulunan Kaya, “Bu güzel ilçemizi çöp, çukur, çamur zihniyetinden kurtarmak için çok çalışacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Hep birlikte kardeş olacağız” dedi.

Afrin operasyonunda gazi olan Zeki Didinmez’i de ziyaret eden Başkan Kaya, “Ülkemizin bekası, milletimizin huzuru için yapılan Afrin Operasyonun’da gazi olan kahraman kardeşimizi ziyaret edip hatrını sorduk, şükranlarımızı ilettik. Allah, vatanlar, bayraklar için mücadele eden kahramanlarımızdan razı olsun” sözleriyle kahramanlarımıza duyduğu minneti dile getirdi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ile buluşan Kaya, “31 Mart'tan sonra bayrağı Mehmet Aktürk alçak inşallah” dedi.

Haber Fotoğrafları