Genel Başkan Yardımcısı Kaya Gaziosmanpaşa'da


Pazartesi, 4 Mart 2019 00:00
a-A+

Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya,seçim çalışmaları kapsamında Gaziosmanpaşa'daydı.

31 Mart'a az bir süre kala seçim çalışmalarına devam eden Kaya, İstanbulun Gaziomapaşa İlçesi'ne gitti. "Öncelik gençlerin" diyen Kaya ilk olarak gençlerle bir araya geldi. Kaya, "Hamdolsun; okuyan, araştıran, açık fikirli, toprağına, değerlerine bağlı bir nesil geliyor. Yerelde, genelde, her alanda, ne yapıyorsak onlar için" dedi. 

Sosyal Belediyeciliği, AK Parti'nin artık ustalaştığı bir alan olarak değerlendiren Kaya, Gaziosmanpaşa Sanat Akademisi, bu ustalığın en güzel örneklerinden biri. Çocuklarımızı sanatla, kültürle, sporla buluşturan akademiye emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Kaya Daha sonra Sarıgöl Mahallesi’nde Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Kaya, "Romanların, coşkusunu da heyecanını da ihtiyaçlarını da çok iyi biliyoruz. İnşallah bir kez daha Başkan Hasan Tahsin Usta'ya omuz verecek, hak ettikleri hizmeti almaya devam edecekler" açıklamalarına bulundu. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunda kadınlarla da bir araya gelen Kaya, "AK Parti'nin bütün zaferlerinde olduğu gibi 31 Mart'ta da büyük payları olacak. Gaziosmanpaşa kadınlarımızın mutlu olduğu bir yer, böyle devam edecek inşallah" ifadelerini kullandı. 

Başkan Kaya Gaziosmanpaşa ziyaretine tanıtım toplantısı ile devam etti. Kaya, Gaziosmanpaşa'nın, "Gönül Belediyeciliği" ile büyümeye, güzelleşmeye devam edeceğini vurguladı. 

"Kağıthane'de Güzel Bir Hikaye Yazılacak"

Kaya'nın daha sonraki adresi Kâğıthane Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin'in Aday Tanıtım ve Meclis Üyeleri Tanıtım Toplantısı oldu. Kaya burada "AK Parti'nin yerel yönetim anlayışı ve yepyeni bir heyecanla, Kağıthane'de güzel bir hikaye daha yazılacak inşallah" açıklamalarında bulundu. 

Yoğun çalışmalarına ara vermeden ziyaretlerine devam eden Kaya daha sonra da Sancaktepe gençleriyle buluştu ve sorularını yanıtladı. Başkan Kaya, Sancaktepe Gençlik Kolları ile sürpriz yapmayı da ihmal etmedi ve Hümeyra Atar'ın doğum gününü kutlayarak yüzlerde gülümsemeye neden oldu.

Haber Fotoğrafları