Dr.Fatma Betül Sayan Kaya: Milletimizin Daima Yanındayız


Cumartesi, 4 Mart 2023 00:00
a-A+

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan iki büyük depremle tarihinde eşi benzeri görülmemiş genişlikte bir alanda ve şiddette gerçekleşen deprem felaketinin ardından yardım çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren İstanbul Milletvekili Dr.Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi Recep Akdağ ile birlikte Üniversite Hastanesi'nde tedavileri devam eden vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi.
Yaşanan bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarının, yaraları sarma, acıları dindirme, ve binlerce depremzedeyi yeniden hayata bağlama çalışmalarına yakından şahit olduğunu belirten Sayan, "Sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Gayret, sabır ve dua ile bu günleri de atlacağız." şeklinde konuştu.
Ziyaretlerine; Avşar Çadır Kenti ile devam eden Sayan, afetzede vatandaşlarla yakından ilgilenerek, bu yaraların birlik ve beraberlik içinde sarılacağını ifade etti. Ziyareti esnasında iki bebeğin doğumuna şahit olan Sayan, yaşanılan bu zorlu süreçte, iki bebeğin doğumunun yüzlerde bir tebessüm ve umut oluşturmasından dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti.