AK Parti MKYK Üyesi Dr. Fatma Betül Sayan Kaya: Sözü Eylemi ve Varlığıyla Değer Üreten Kadınlarımız En Büyük Zenginliğimizdir


Perşembe, 25 Mayıs 2023 00:00
a-A+

AK Parti MKYK Üyesi Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini Galata Kadın Emeği Çarşısı ve İstiklâl Millet Kütüphanesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sürdürdü.

Galata Kadın Emeği Çarşısı’nı ziyaret eden Sayan, emekçi kadınlarla yakından ilgilendi. Kadınların üretimde yer almasının önemini belirten Sayan, “Üretime değer katan kadınlarımızın el emeği, göz nuru eserleriyle günümüz güzelleşti.” şeklinde konuştu. Kadınların toplumun her kademesinde başarılı bir şekilde yer almasının oluşturacağı zenginliğe değinen Sayan, “Sözü, eylemi ve varlığıyla değer üreten kadınlarımız en büyük zenginliğimizdir.” ifadelerini kullandı.

İstiklâl Millet Kütüphanesi ziyaretinde gençlerle sohbet Sayan, kitapların insanlar üzerindeki birleştirici etkisine dikkat çekti. Sayan, “Kitaplar, kardeşlik ve dostluklar hayatımızdan hiç eksilmesin.” açıklamasında bulundu.