AK Parti MKYK Üyesi Dr. Fatma Betül Sayan Kaya: 28 Mayıs’ta Türkiye Kazanacak Milletimiz Kazanacak


Çarşamba, 24 Mayıs 2023 00:00
a-A+

AK Parti MKYK Üyesi Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’da vatandaşlarla bir araya gelmeye devam etti.

Bahçeköy Avcılar Spor Kulübü’nde kadınlarla buluşan Sayan, “Her birimizin gözlerinde apayrı bir heyecan. Biz bu şevk ve heyecan ile Türkiye Yüzyılı’nda da çok çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Ferahevler İrtibat Bürosu’nda da kadınlara ziyarette bulunan Sayan, 28 Mayıs öncesi yaşanan coşku, azim, enerji ve ışıktan oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Dr. Sayan, “28 Mayıs’ta büyük ve güçlü Türkiye için kazanacak, milletimizle el ele yürüyecek, ilk günkü inançla daha çok çalışacağız.” sözleriyle birlik ve beraberlik ruhunun Türkiye Yüzyılı vizyonun en kilit anahtarı olduğunu ifade etti.

Ziyaretlerine Hacıosman Metro çıkışında bulunan AK Nokta ile devam Sayan, bir araya geldiği vatandaşların seçim öncesi heyecanına ortak oldu. Sayan, “Milletimizin heyecanını, ilgisini, desteğini bütün varlığımızla hissediyoruz. 28 Mayıs’ta Türkiye kazanacak, milletimiz kazanacak.” açıklamasında bulundu.