AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Sayan: Savaşsız Bir Dünyada Yaşamayı Temenni Ediyoruz


Pazartesi, 1 Ocak 2024 00:00
a-A+

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve Milli İrade Platformu tarafından 308 STK'nın katılımıyla düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşüne katıldı.

Galata Köprüsü'nde on binlerce kişinin bir araya geldiği yürüyüş ile ilgili düşüncelerini paylaşan Sayan, “Yeni yılın ilk gününde muhteşem bir insan seliyle tarihi bir dayanışmaya ve kardeşliğe şahitlik ettik.” açıklamasında bulundu.

Gerçekleşen yürüyüşteki birlik ve beraberlik ortamına vurgu yapan Sayan, “Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek ve Teröre Lanet Yürüyüşünde milletimizin gücünü, birlik ve beraberliğini bütün dünyaya haykırdık.” şeklinde konuştu.

Sayan, “Filistin’deki siyonizm terörünün ve soykırımın durmasını istiyoruz. Katillerin yargılanmasını istiyoruz. Katliamlar son bulsun istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Politikalar Başkanı Sayan, Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, yeni yılın ilk gününde savaşsız bir dünyada yaşamayı temenni ediyoruz.” dedi.