Başkan Kaya: “Yeniden Bismillah demenin heyecanını yaşıyoruz”


Çarşamba, 21 Kasım 2018 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya temayül yoklaması için Bursa’daydı.

AK Parti teşkilatında yapılacak temayül yoklaması için Bursa’ya giden Başkan Kaya, şehirdeki hazırlıkları parti üyeleriyle birlikte gözden geçirdi.

Bursa’da yapılan 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri Temayül Yoklaması’na katılan Kaya, seçimleri, bir "Demokrasi Bayramı" olarak nitelendirdi. Başkan Kaya, vatandaşların darbelere ve baskılara en güzel cevabı hep sandıkta verdiğini vurguladı.

AK Parti’deki temayül yoklamalarının bir bayram sevinci edasında geçtiğini belirten Kaya, “Yeniden Bismillah demenin heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Seçimlerde eski dostlarla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaya, “Herkes fikrini sandığa yansıttı. AK Parti'nin büyüklüğüne yaraşır bir demokrasi şöleni yaşandı” şeklinde konuştu.

Başkan Kaya, ilk defa elektronik sistemle yapılan, Sıfır Atık kampanyasına destek verilen temayül yoklamasına emek veren Komisyon Üyelerine de teşekkür etti. 

Haber Fotoğrafları