Başkan Kaya, Bayrampaşa'da Ziyaretlerde Bulundu.


Salı, 23 Ekim 2018 00:00
a-A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı, İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya İstanbul’da bir dizi temaslarda bulundu.

Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencilerinin motivasyon programına katılan Kaya, burada öğrencilerle bir araya geldi. Valide Sultan Gemisi gerçekleşen buluşmada, gelecek planları ile ilgili gençlerle bir süre sohbet eden Kaya, “sizler bizim en kıymetli hazinemizsiniz. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023 ve 2071 hedeflerine ancak sizlerin bayrağı bizden devralarak daha fazla çalışmanızla ulaşabiliriz” dedi.

24 Haziran seçim çalışmaları esnasında ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek sözü aldığı Çelik Çorap ve Tergan Tekstil fabrikalarını da ziyaret eden Dr. Fatma Betül Sayan Kaya 24 Haziran seçimlerinden sonra da vatandaşla iç içe olduklarını hatırlatarak  “seçim çalışmaları sırasında Cumhurbaşkanımıza destek istemiş  ve seçimden sonra da sizleri mutlaka ziyaret edeceğimizi söylemiştik. Çok şükür 24 Haziran bu aziz milletin bir zaferi oldu. Cumhurbaşkanımıza verdiğiniz güçlü destekle başlayan yeni dönemde, ülkemizi, büyütmeye devam edeceğiz.” dedi.

Programına Bayrampaşa Kocatepe taksi durağı ve Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Muhtarı Adnan Liçina’yı ziyaret ederek devam eden Kaya “biz halkın içinden gelen, vatandaşımızın hüznünü de sevincini de paylaşmak isteyen, paylaşan bir partiyiz. Sosyal politikalar alanında bizler durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Ancak biliyorsunuz bizler ulaşmak için çok çabalasak bile sesini bize duyuramayan vatandaşlarımız maalesef oluyor. İşte bu vatandaşlarımızın da devlete ulaşmasının en kolay yolu siyasi hayatımızın kılcal damarları olan muhtarlarımızdır” dedi.

Daha sonra 2010 yılında Hakkari'de vatani görevini yaparken şehit düşen, Mehmetcik Onur Ayaydın ve 1980 yılında şehit olan polis memuru Şükrü Nural'ın Bayrampaşa’daki ailelerini ziyaret etti. 

Başkan Kaya son olarak Bayrampaşa Mega Center'da, üretici, toptancı ve perakendecilerle bir araya geldi.

Haber Fotoğrafları